CV-klinikka

Mietityttääkö CV? Oletko pähkäillyt ja pähkäillyt, mutta nyt tuntuu siltä, että kaipaisit toista mielipidettä? Meillä olisi täällä rivi rekrytoinnin ammattilaisia, jotka auttavat mielellään!

Olemme nimittäin päättäneet perustaa CV-klinikan. Etsit sitten uutta suuntaa urallasi, ensimmäistä työpaikkaasi tai vaikka osa-aikaista tai satunnaista työtä muun elämän oheen, lähetä meille CV:si, niin käymme sen läpi ja annamme sinulle rakentavat kommentit ja käytännön vinkit.

Yhteydenottotavat ovat sähköposti ja CV:n lataaminen suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostiosoitteemme on rekrytointi@personalhuset-sg.com ja linkki rekrytointijärjestelmäämme http://bit.ly/PSGcv-klinikka.

CV:n lataaminen rekrytointijärjestelmäämme on hyvä vaihtoehto, jos haluat antaa sen käyttöömme avoimen hakemuksen muodossa. Pääset aina jälkikäteen vaihtamaan päivitetyn CV:si järjestelmäämme, jos koet, että vinkeistämme oli apua.

Toivomme, että CV:n lisäksi kertoisit meille, mikä on tavoitteesi työnhaussa – millaisiin tehtäviin siis toivoisit työllistyväsi. Lupaamme antaa sinulle kommentit CV:stäsi kahden arkipäivän kuluessa sen lähettämisestä. Käytämme CV:täsi hauissamme vain, jos annat siihen itse luvan!

CV-klinikka on nyt aluksi avoinna parin kuukauden ajan, 30.11.2017 asti. Jäämme odottamaan CV:täsi!