Asiantuntijat rekrytoimassa asiantuntijoita

Tarjoamme palveluita johdon, esimiesten sekä asiantuntijoiden rekrytointiin ja valintaan sekä suorahakuihin yhteistyökumppanimme ja osittain omistamamme ALL Executive Search Oy:n kanssa.

Olemme Pohjoismaissa yksi johtavia rekrytointipalveluiden tuottajia. Kauttamme saat laadukkaat ja ammattitaitoiset rekrytointipalvelut Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kattavan pohjoismaisen verkoston ja yhteistyön lisäksi panostamme vahvasti paikallisten markkinoiden ja menestystekijöiden tuntemukseen.

Meillä rekrytointi- ja suorahakutyö pohjautuu eritoten konsulttiemme henkilökohtaiseen ja jatkuvaan kontaktiin niin ehdokkaiden kuin asiakkaidemme kanssa koko hakuprosessin ajan. Seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen.

Perehdymme aina asiakkaan kokonaistilanteeseen ja tarpeeseen huolella ja räätälöimme tämän pohjalta asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla palvelevan rekrytointiprosessin. Haluamme työmme kautta olla osa niin asiakkaidemme kuin työnhakijoidemme menestystarinoita!

Mikäli haluat lisää tietoa rekrytointipalveluistamme, ole yhteydessä Rekrytointipäällikkö Marja Heinimäkeen, 040 547 8560.

Onko organisaatiossasi tarvetta rekrytointipalveluille?

Jätäthän yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!