Personalhuset Staffing Group on 30.12.2016 tehdyllä kaupalla hankkinut enemmistöosuuden Aaltovoima Oy:n ja Aaltovoima Logistiikka Oy:n osakekannasta

”Aalto Henkilöstöpalvelut on kehittynyt viime vuosina erittäin voimakkaasti. Yhtiö on pääkaupunkiseudulla yksi nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yhtiöistä. Tavoitteena on jatkaa voimakasta kasvua valituissa asiakassegmenteissä ja tukea asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin. Yhdistämällä kahden erittäin kasvuhakuisen yhtiön voimavaroja, voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme samoja palveluita kaikkialla Pohjoismaissa. Lisäksi Aalto Henkilöstöpalveluiden vahva kontaktiverkosto Baltiassa tukee liiketoiminnan kasvua tulevaisuudessa”, toteaa Personalhuset Staffing Groupin maajohtaja Jarkko Martelius.

Personalhuset on yksi Pohjoismaiden suurimpia henkilöstötaloja ja osa perheyhtiö Adolfsen Groupia. Tavoitteena on olla Pohjoismaiden suurin henkilöstöpalvelutalo. Personalhuset Staffing Groupin liikevaihto on yli 130 MEUR ja se työllistää päivittäin yli 4 000 henkilöä. Personalhuset Staffing Groupilla on pohjoismainen organisaatio, jolla on yhteensä 40 toimipistettä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Aalto Henkilöstöpalveluiden henkilöstö jatkaa toimintaa yrityksen tutun nimen alla ja toimitusjohtajana jatkaa Otto Laasonen.

 Lisätietoja:

Otto Laasonen p. 010 504 8004 otto.laasonen(at)aaltovoima.fi

Jarkko Martelius p. 040 825 8615 jarkko.martelius(at)personalhuset-sg.com