Airpro – hyvin tehty työ johtaa molemminpuoliseen luottamukseen

Airpro palvelee asiakkaitaan lentokentillä maapalveluista matkustamoon. He tuottavat lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluita 16 lentoasemalla ympäri Suomen sekä Cabin Crew -palveluita Pohjoismaissa yli 1 400 ammattilaisen voimin. Airpro on erikoistunut lentoliikenteen palveluratkaisuihin neljässä liiketoiminnossa: Airport Logistics, Airport Services, Cabin Crew ja Ground Handling.

Yhteistyömme Airpron kanssa alkoi vuonna 2016. Tänä aikana olemme hakeneet Helsinki-Vantaan lentokentälle mm. turvatarkastajia sekä vakituiseksi että kesätöihin. Asiatuntemustamme olemme päässeet näyttämään myös työvuorosuunnittelijoiden ja bussiliiketoiminnan johtajan rekrytoinneissa. Lisäksi olemme vuokranneet Airprolle kärrypoikia.

Meillä Airpron asiakkuudesta vastaa Monia, joka on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön. Vaikka projekteissa aina tulee jotain haasteita matkan varrelle, johtuivat ne sitten aikatauluista tai muusta, aina kaikki on yhdessä tekemällä järjestynyt hyvin. Monia lisäksi työskentelee ajoittain Airpron tiloissa, joten työyhteisö on tullut hänelle tutuksi. ”Tuntuu siltä, että ollaan aidosti tiiviitä yhteistyökumppaneita”, Monia kertoo.

”Olemme Airprossa tehneet rekrytointiyhteistyötä Personalhusetin kanssa nyt muutaman vuoden ajan, ja suurin yhteinen ponnistuksemme oli kesän 2017 kesätyöntekijärekrytoinnit – lähes 100 turvatarkastajaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Yhteistyömme on sujunut aina vaivattomasti, ja toiveemme on otettu hyvin huomioon. Personalhusetin puolella on myös valmiutta muuttaa suunnitelmaa joustavasti, jos jotain korjattavaa on tullut matkan varrella.

Personalhusetin kauttaan tulleet työntekijät ovat olleet myös tyytyväisiä, iso osa heistä jatkoi Airprolla palkkalistoilla kesän jälkeen”, kertoo Airpron henkilöstöjohtaja Kaisa Kauppinen.