Isku – pitkäaikaista yhteistyötä Lahdessa

Isku on suomalaisen osaamisen, laadun ja teollisten innovaatioiden tekijä jo vuodesta 1928. Iskun tehdas Lahdessa on yksi moderneimmista huonekaluteollisuuden laitoksista Euroopassa. Me Personalhusetilla olemme tehneet yhteistyötä Iskun kanssa vuodesta 2013. Tänä aikana olemme auttaneet asiakastamme mm. eri sesongeissa, kausivaihteluissa ja ruuhkahuipuissa. Kauttamme työskentelee Iskulla useita kymmeniä henkilöitä, ja vilkkaimpina kesäkuukausina työntekijämäärä kohoaa jopa yli sataan.

Lahden toimistollamme Iskusta hyvää huolta pitävät Jonna Nikkola ja Hertta Junnila. ”Isku tarjoaa monipuolisia töitä erilaisille tekijöille: aloitteleville ja kokeneille puusepille sekä kaikille suomalaisesta huonekaluteollisuudesta ja käsityöstä kiinnostuneille taitajille. Olemme iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä Iskun ja iskulaisten kanssa. Iskulla on tekemisen meininki!”, Jonna ja Hertta kertovat.

Vuosien varrella työntekijät ovat työskennelleet mm. seuraavilla nimikkeillä: ompelija, CNC-operaattori, linjakoneen hoitaja, verhoilija, laakaaja-leikkaaja, kokoonpanija, varastotyöntekijä ja pakkaaja. Lisäksi olemme tehneet Iskulle toimihenkilörekrytointeja mm. työnjohtajan ja pakkaussuunnittelijan tehtäviin.

Iskun tuotantojohtaja Saku Antikainen: ”Käytämme Lahden tehtaalla työvoimaa ympäri vuoden kuormituspiikkien tasaamiseksi. Kovin sesonki on kesä-elokuu, jolloin kausivoimaa voi olla tehtaalla jopa 150 henkilöä. Yhteistyö on sujunut Personalhusetin kanssa erinomaisesti. Pitkäaikainen yhteistyö on kerännyt hyvän ja osaavan työntekijäpoolin Lahden alueelle. Hyvä kommunikointi, ketteryys, luotettavuus ja nopeus ovat Personalhusetin valtteja. Lisäksi yhteistyövuosien aikana Isku on vakinaistanut monta huippukausityöntekijää omille kirjoilleen.”